EL CURLING PUIGCERDÀ PÀNXING ARRENCA LA COMPETICIÓ OFICIAL AQUEST CAP DE SETMANA

Jugarà a dues lligues: per equips i en la modalitat de dobles mixtes júnior.

El Curling Puigcerdà va tancar l’anterior cap de setmana el seu Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà i, tot just, uns dies després, ja arrencarà la competició com determina el calendari oficial de la Federació Española de Deportes de Hielo. Els cerdans competiran aquest pròxims tres dies, a Jaca, a la lliga estatal sènior i a la lliga dobles mixtes júnior. La lliga estatal es repartirà en tres caps de setmana diferents, entre els mesos d’octubre, novembre i desembre, mentre que la lliga de dobles mixtes júnior es desenvoluparà en dos caps de setmana.

La principal novetat d’aquesta lliga sènior, segons ha explicat el president del Curling Puigcerdà, Carles de Moxó, és que les inscripcions a la competició les fan els clubs amb la llibertat de fer-hi jugar a qui vulguin. “És a dir. En una competició habitual, el club presenta l’equip A, format per uns jugadors en concret. Amb aquest format proposat per la federació, el club s’inscriu i té la possibilitat de modelar els equips i els partits quan i com vulguin. Això es fa així per tal de promoure la participació dels jugadors i les jugadores de cadascun dels clubs”, ha manifestat De Moxó.

En el cas del Curling Puigcerdà, aquest cap de setmana ja se sap que els integrants de l’entitat cerdana seran Joel Ruiz, Eduard Conde, Marc Morralla i Carles de Moxó. Per a la segona jornada de la lliga la decisió del club podria ser portar-hi altres jugadors, per exemple.

El primer dels partits de la lliga enfrontarà els cerdans a l’Harrikada Bertako, aquest divendres. La resta del cap de setmana, el Curling Puigcerdà jugarà contra el Hielo Pisuerga i el Jacetania CC-Val d’Aran.

Pel que fa la lliga de dobles mixtes júnior, la competició comptarà amb dos jugadors cerdans: Aleix Raubert i Oriol Gastó. El primer, farà parella amb la jugadora Daniela García (CH Txuri-Berri) mentre que el segon competirà juntament amb Carmen Pérez (Jaca). Aquest cap de setmana la competició només afecta a la parella Raubert-García que iniciaran el torneig davant la parella González / Abad.

 

Les competicions es podran seguir en directe pel canal de Youtube de la Federación Española de Deportes de Hielo

YouTube FedHielo

 

I els resultats també es penjaran en directe a SoftPeelr

Per la I Liga Española

https://www.softpeelr.com/en/tournaments/1193

Per la I Liga Júnior de Dobles Mixtos

https://www.softpeelr.com/en/tournaments/1190

You are currently viewing EL CURLING PUIGCERDÀ PÀNXING ARRENCA LA COMPETICIÓ OFICIAL AQUEST CAP DE SETMANA