EL CURLING PUIGCERDÀ PÀNXING AFRONTA EL CAMPIONAT D’ESPANYA MASCULÍ AQUEST CAP DE SETMANA

La competició, repartida en dos caps de setmana, s’inicia aquest divendres, a Jaca

El Curling Puigcerdà Pànxing es desplaça aquest cap de setmana a Jaca per a disputar la primera fase del Campionat d’Espanya Masculí. De fet, els cerdans inicien la prova aquest divendres i ho fan davant de l’actual subcampió, l’Iparpolo Masculino. El primer enfrontament de la jornada serà, doncs, un os dur de rosegar, tot just començant la competició. 

El Campionat d’Espanya Masculí es juga a Jaca i es fa repartit en dos caps de setmana consecutius: el primer se celebra una lligueta i, el cap de setmana següent, els darrers partits de la lligueta i les fases finals.

L’equip cerdà en aquesta competició estarà format per Marc Morralla, Aleix Raubert, Oriol Gastó i Joel Ruiz.

Els equips participants en la competició masculina són Los Compadres Curling Málaga, el CH Txuri-Berri, Club Hielo Pirineo, Harrikada Bertako, Harrikada Lacturale, Madrid B-52, Jaca, Sporting l’Olla, Iparpolo Masculino i el Puigcerdà Pànxing.

La temporada anterior, el Txuri-Berri va quedar campió, amb l’Iparpolo segon i un magnífic Curling Puigcerdà Pànxing tercer. Enguany s’espera una competició més disputada, per la qualitat dels esportistes inscrits a la prova amb els seus respectius equips.

La competició es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de la Federación Española de Deportes de Hielo:

https://www.youtube.com/c/RealFederaci%C3%B3nEspa%C3%B1oladeDeportesdeHielo

També es podran consultar els resultats en directe en:

https://www.softpeelr.com/en/tournaments/1193