EL CERDÀ ORIOL GASTÓ, DEL CURLING PUIGCERDÀ PÀNXING, ES PROCLAMA CAMPIÓ D’ESPANYA EN DOBLES MIXTES

El jove de Bolvir, fent parella amb Carmen Pérez, de Jaca, fa un torneig impecable, a la primera edició de la Lliga Júnior, amb 6 victòries i cap derrota.

El Curling Puigcerdà Pànxing està d’enhorabona. I un dels seus joves valors, Oriol Gastó, també. El jove cerdà s’ha proclamat campió d’Espanya de dobles mixtes aquest cap de setmana, fent parella amb Carmen Pérez, de Jaca. El de Bolvir ha participat a la primera edició de la Lliga estatal júnior de dobles mixtes fent un torneig impecable: 6 victòries i cap derrota.

La parella ha demostrat un altíssim nivell de compenetració al llarg de la prova. Aquesta no era la primera vegada que Gastó i Pérez competien junts. Per equips, van formar part de l’equip espanyol que va participar a la tercera edició dels Jocs Olímpics d’Hivern de la Joventut, que se va celebrar del 8 al 22 de gener de 2020, a la ciutat suïssa de Lausanne. En aquest equip també hi va participar el cerdà Aleix Raubert.

Aquest títol de Gastó és el primer èxit individual estatal que l’entitat cerdana suma a la seva trajectòria esportiva. El seu president, Carles de Moxó es mostrava molt satisfet per l’entitat “perquè, posa de manifest que estem fent les coses bé i que tenim una fornada de gent jove molt potent. Gastó, però també Raubert, Ruíz o altres, que són el futur del club”.

 

Setens a la lliga estatal

Per equips, el Curling Puigcerdà Pànxing va acabar setens a la classificació. A la tercera i última jornada de la competició els cerdans van tenir tres rivals difícils, el Txuri Berri —campió de la lliga—, el Jaca i l’Iparpolo Mix. I dels tres partits, van sumar una victòria més, deixant l’equip amb 9 punts a la finalització de la lliga. De Moxó ha valorat el format de la competició que permet als clubs fer jugar als esportistes que vulgui. “Hem volgut que tots i totes poguessin participar. Hem participat a la lliga amb esperit competitiu, però pensant en tots els jugadors i jugadores que tenim. Era més la il·lusió de veure’ls jugar la lliga que no pas pensar en obtenir una posició determinada. I l’objectiu s’ha aconseguit”.

El conjunt de la Cerdanya que es va desplaçar a Osca va ser l’equip format per Anabel Valle, Sílvia Orriols, Joel Ruiz i Carles de Moxó.

You are currently viewing EL CERDÀ ORIOL GASTÓ, DEL CURLING PUIGCERDÀ PÀNXING, ES PROCLAMA CAMPIÓ D’ESPANYA EN DOBLES MIXTES