EL CURLING PUIGCERDÀ PÀNXING TANCARÀ LA PRIMERA EDICIÓ DE LA LIGA ESPAÑOLA EN UNA JORNADA COMPLICADA

Els de la Cerdanya s’enfrontaran al primer, tercer i cinquè de la competició regular.

El Curling Puigcerdà Pànxing, que va començar la Liga Española de curling amb dues victòries i una derrota, es va desinflar a la jornada següent, el passat mes de novembre, sumant una victòria més, però deixant escapar fins a cinc punts: un empat i dues derrotes. Aquests resultats l’han situat sisè, provisionalment. Un total d’11 equips competeixen en la que és la primera edició d’aquesta prova.

A la tercera i última jornada de la competició, que es disputa aquest cap de setmana a Jaca, els cerdans s’han d’enfrontar al líder de la prova, el Txuri Berri —que no ha perdut cap partit i que ho té tot de cara per adjudicar-se el títol—, el Jaca —tercer— i l’Iparpolo Mix —cinquè i a sols un punt per damunt de l’equip cerdà—.

El conjunt de la Cerdanya es desplaça a Osca amb un equip format per Anabel Valle, Sílvia Orriols, Vicenç de Moxó, Joel Ruiz i Carles de Moxó. Fent una bona jornada, els cerdans tenen possibilitat de quedar tercers a la competició, sempre depenent també dels resultats de la resta dels equips.

Oriol Gastó competirà a la lliga de dobles mixtes júnior.

Pel que fa a la competició de la lliga de dobles mixtes júnior, el cerdà Oriol Gastó formarà parella amb Carmen Pérez (Club Hielo Jaca) i buscaran una plaça per a disputar les semifinals i la final de la competició.

La competició es pot seguir en directe pel canal de YouTube de la Federació Espanyola d’Esports de Gel:

https://www.youtube.com/c/RealFederaci%C3%B3nEspa%C3%B1oladeDeportesdeHielo

També es podrán consultar els resultats en directe a:

https://www.softpeelr.com/en/tournaments/1193

You are currently viewing EL CURLING PUIGCERDÀ PÀNXING TANCARÀ LA PRIMERA EDICIÓ DE LA LIGA ESPAÑOLA EN UNA JORNADA COMPLICADA