EL CURLING PUIGCERDÀ INICIA AMB BON PEU LA LLIGA ESTATAL

És tercer a la classificació general, amb dues victòries i una derrota, a la finalització de la primera jornada.

El Curling Puigcerdà Pànxing ha començat la “LIga Española” amb molt bon peu. Dues victòries (8-3 i 8-6, contra Harrikada Bertako i Hielo Pisuerga, respectivament) i una derrota (4-5, contra Jacetania CC – Val d’Aran) han situat l’equip en tercera posició de la classificació. En el darrer dels partits d’aquesta primera jornada, contra l’equip jaquès, el resultat es va decidir a l’última pedra; una derrota per la mínima. El president de l’entitat, Carles de Moxó, es mostrava molt satisfet del joc realitzat per l’equip i confia a mantenir aquest nivell a les dues jornades que falten per completar la primera lliga estatal de curling.

L’equip cerdà que ha competit aquest cap de setmana estava format per Joel Ruiz, Eduard Conde, Marc Morralla i Carles de Moxó.

 

Aleix Raubert, quart en la lliga de dobles mixtes júnior.

Pel que fa a la competició de la lliga de dobles mixtes júnior, que també es disputava aquest cap de setmana (primera jornada), el cerdà Aleix Raubert, fent parella amb Daniela García (CH Txuri-Berri), va quedar quart a la classificació al final d’aquesta jornada. D’aquesta forma s’ha quedat a les portes de poder jugar les semifinals de la competició.

A la lliga de dobles mixtes també jugarà el cerdà Oriol Gastó, que farà parella amb Carmen Pérez (Jaca). El jove jugarà la jornada del mes de desembre buscant classificar-se per la fase final de la competició.

 

La propera jornada de la Liga es disputarà els dies 20 i 21 de novembre.

Les competicions es van poder seguir en directe pel canal de YouTube de la Federació Espanyola d’Esports de Gel.

You are currently viewing EL CURLING PUIGCERDÀ INICIA AMB BON PEU LA LLIGA ESTATAL