EL PUIGCERDÀ PÀNXING AFRONTA LA PRIMERA JORNADA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA MASCULÍ

El club de curling de la Cerdanya retorna a la competició esportiva i jugarà aquest cap de setmana, dies 26, 27 i 28 de febrer, a Jaca.

El curling torna a la competició esportiva oficial. L’entitat Puigcerdà Pànxing afrontarà, aquest cap de setmana, dies 26, 27 i 28 de febrer, la primera jornada del Campionat d’Espanya masculí que se celebra a la localitat aragonesa de Jaca. La prova es disputarà, concretament, al Pabellón de Hielo. La segona jornada d’aquesta competició es disputarà els dies 12, 13 i 14 de març.

L’equip cerdà estarà integrat per un equip molt jove però alhora molt experimentat. Carles de Moxó, president de l’entitat, ha volgut destacar, precisament, l’expertesa adquirida per la majoria dels jugadors del conjunt de Puigcerdà en competicions internacionals aquests últims anys. De fet, recorda Moxó, “els membres de l’equip del Puigcerdà Pànxing seran els mateixos que van aconseguir la sisena plaça en el campionat anterior i que en el 2019, alguns d’ells, ja formaven part de la formació que va tenir, a tocar, els play-offs pel títol”. Les tres últimes classificacions de l’equip cerdà han estat: sisè (2020), cinquè (2019) i vuitè (2018).

En la competició hi participen els 10 equips masculins de la elit del curling espanyol. Els equips que lluitaran pel títol seran: Txurri-Berri, CHP, Madrid B-52, Jaca, Sporting l’Olla, Harrikada Bertako, Val d’Aran, Iparpolo, Barcelona i el Puigcerdà Pànxing. Txurri-Berri defensa el títol obtingut l’any passat.

El sistema de competició és el de Round Robin (tots contra tots), amb una fase final a la que accedeixen els 4 primers classificats i en la que disputen semifinals i final. Tots els partits es podran veure en directe pel canal de Youtube de la Real Federación Española de Deportes de Hielo: https://www.youtube.com/RealFederaciónEspañoladeDeportesdeHielo

També es podran seguir els marcadors en directe a: https://softpeelr.com/fr-CH/tournaments

EL PUIGCERDÀ PÀNXING AFRONTA LA PRIMERA JORNADA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA MASCULÍ