EL PUIGCERDÀ PÀNXING COMPETEIX EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA MIXTE

El club de curling de la Cerdanya juga aquest cap de setmana a Jaca amb la idea de realitzar un bon torneig.

Al Puigcerdà Pànxing li ha tocat un grup difícil en el Campionat d’Espanya de Curling Mixte, competició que es disputa aquest cap de setmana a Jaca. El club presenta un equip format per Sílvia Orriols, Anabel Valle, Marc Morralla i Carles de Moxó. El conjunt cerdà s’haurà d’enfrontar a Hielo Pisuerga FMD, Harrikada Lacturale, CHP2 i Txuri-Berri Cafés Aitona, equip que defensa el títol aconseguit en la temporada 2018- 2019. Aquest campionat no es va poder disputar la temporada 2019-2020 per la pandèmia.

Els equips participants, 14 en total, estan repartits en tres grups (dos de cinc i un de quatre). Els tres primers de grup i el millor segon passaran a jugar la semifinal i la final de la competició.

El president del club de Puigcerdà, Carles de Moxó, reconeix que els cerdans participen en la prova amb la voluntat de fer un bon paper però “conscients que no hi ha hagut massa temps per a preparar-nos i hi anem amb la voluntat de poder jugar i gaudir del curling”.

horaris

Tots els partits es poden veure en directe pel canal de Youtube de la Real Federación Española de Deportes de Hielo:                    

https://www.youtube.com/RealFederaciónEspañoladeDeportesdeHielo

També pots seguri els marcadors en directe a:                                            https://softpeelr.com/fr-CH/tournaments/1116 

EL PUIGCERDÀ PÀNXING COMPETEIX EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA MIXTE