EL PUIGCERDÀ PÀNXING QUEDA SISÉ EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA MIXT

El club cerdà obté una de les places per a competir a la Primera Divisió del campionat estatal la temporada vinent.

El Curling Puigcerdà Pànxing s’ha classificat a la sisena plaça del Campionat d’Espanya Mixt que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Jaca, després de finalitzar la primera fase de la competició amb dues victòries i dues derrotes. Els cerdans han guanyat a Hielo Pisuerga FMD per 9 a 6 i a CHP per 13 a 8. Les dues derrotes han arribat davant els equips de Txuri-Berri Cafès Aitona i Harrikada Lacturale.

Amb la sisena plaça obtinguda el Curling Puigcerdà Pànxing s’ha guanyat el dret de participar a la Primera Divisió d’aquesta competició estatal la temporada vinent. Fins ara aquesta competició tenia una única divisió. A partir de la temporada vinent, la Federació Espanyola d’Esports de Gel crearà dues divisions i els cerdans tindran equip a Primera.

L’equip de la Cerdanya ha estat format per Sílvia Orriols, Anabel Valle, Marc Morralla i Carles de Moxó. Els clubs participants, 14 en total, han estat repartits en tres grups (dos de cinc i un de quatre). Els tres primers de grup i el millor segon han passat a jugar la semifinal i la final de la competició. El campionat l’ha guanyat l’equip basc Txurri-Berri Cafès Aitona.

El president del club de Puigcerdà, Carles de Moxó, ha expressat la seva satisfacció pel resultat final. “Veníem d’un any sense competir i amb poca preparació per la situació de la pandèmia. Malgrat això, podem estar molt contents del campionat que hem realitzat. Amb aquesta sisena plaça ens garantim la presència del Puigcerdà Pànxing a la màxima categoria de la competició”.

EL PUIGCERDÀ PÀNXING QUEDA SISÉ EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA MIXT