EL TROFEU INTERNACIONAL DE CURLING VILA DE PUIGCERDÀ ES TORNA A CELEBRAR DESPRÉS DE L’ATURADA PER LA PANDÈMIA

Els dies 8, 9 i 10 d’octubre se celebrarà la quinzena edició del trofeu que es va ajornar l’any passat per culpa de la pandèmia de la Covid-19.

Els dies 8, 9 i 10 d’octubre, Puigcerdà acollirà a més de 20 equips provinents de França, Eslovènia, Suïssa, Itàlia, Andorra, Estats Units, Aragó, Euskadi i Catalunya en la 15a edició del Trofeu Internacional de Curling Vila de Puigcerdà. 

El Curling Puigcerdà Pànxing organitza una nova edició d’aquesta competició que, com és habitual, es desenvolupa a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà. El Trofeu Internacional de Curling Vila de Puigcerdà s’ha convertit en un referent i en una de les proves més importants d’aquest esport al sud d’Europa.

Amb aquesta prova, el Curling Puigcerdà Pànxing dona el tret de sortida a una nova temporada del curling cerdà. 

La prova començarà divendres a la tarda i es desenvolupa al llarg del cap de setmana, en diferents rondes de partits, fins al diumenge dia 10, a primera hora de la tarda, que serà quan es jugarà la final. A més de la vessant esportiva, durant el “bonspiel” (que és com s’anomena aquest tipus de competició en el món del curling), també s’han organitzat diversos esdeveniments de caràcter social per a tots els participants. 

Aquest trofeu és possible gràcies a la feina que realitzen els de membres del Curling Puigcerdà Pànxing, de forma voluntària, així com al suport que l’entitat rep del Club Poliesportiu Puigcerdà i de diferents institucions com ara l’Ajuntament de Puigcerdà, la Diputació de Girona, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Pànxing, Refilat i Propamsa.

You are currently viewing EL TROFEU INTERNACIONAL DE CURLING VILA DE PUIGCERDÀ ES TORNA A CELEBRAR DESPRÉS DE L’ATURADA PER LA PANDÈMIA