L’EQUIP SUÍS GENÈVE LULLY GUANYA EL TROFEU INTERNACIONAL DE CURLING VILA DE PUIGCERDÀ

La XV edició d’aquesta competició supera les expectatives inicials després de l’any d’aturada forçat per la Covid.

L’equip suís Genève Lully s’ha proclamat, aquest diumenge, campió del Trofeu Internacional de Curling Vila de Puigcerdà aconseguint altre cop la victoria en aquest competició. Aquesta és la cinquena vegada que l’equip de Ginebra participava en el trofeu de Puigcerdà i la quarta que ha pujat en el graó més alt del podi.

A l’equip guanyador l’han acompanyat, al podi, l’equip francès Ginger’s Vétérans en segona posició i el Puigcerdà – B52, un equip format íntegrament per juniors del club de la Cerdanya i un jugador del club madrileny B52.

Pel que fa a la resta d’equips participants del club cerdà, el Puigcerdà ha quedat en sisena posició i el Puigcerdà – Mónaco en vuitena posició.

El Trofeu Internacional de Curling Vila de Puigcerdà és un referent en el món del curling i una competició que compta amb un gran prestigi internacional. Enguany hi han participat 20 equips provinents de Suïssa, Estats Units, Eslovenia, Italia, País Basc, Aragó, França, Andorra, Mònaco i Catalunya.

El president del Curling Puigcerdà Pànxing –l’entitat organitzadora d’aquest esdeveniment esportiu–, Carles de Moxó, ha volgut destacar l’esforç que anualment fan la vintena de voluntaris per tal que la competició sigui un èxit rotund. De Moxó s’ha mostrat, igualment, satisfet l’alta participació després que el 2020 aquesta competició no es va poder desenvolupar per culpa de la pandèmia de la Covid-19. A més també s’ha mostrat molt satisfet pels resultats dels equips puigcerdanesos, sobretot els juniors. 

Els resultats del Trofeu s’han pogut seguir online i en directe a:

https://www.softpeelr.com/en/tournaments/1177

Amb aquest trofeu, el club de Puigcerdà comença una nova temporada de curling. La setmana vinent un equip del club participarà a la Liga Española a Jaca.

You are currently viewing L’EQUIP SUÍS GENÈVE LULLY GUANYA EL TROFEU INTERNACIONAL DE CURLING VILA DE PUIGCERDÀ