EL PUIGCERDÀ PÀNXING TANCA EL CAMPIONAT D’ESPANYA AMB UNA MERITÒRIA SISENA PLAÇA

El club cerdà ha aconseguit sumar una nova victòria en els seus darrers partits que l’han deixat, per l’average positiu, a la part mitjana de la taula.

El Curling Puigcerdà Pànxing ha tancat aquest cap de setmana la seva participació en el Campionat d’Espanya Masculí de Primera Divisió. El club cerdà ha acabat sisè, empat a punts amb el setè (Harrikada Oreka IT) i el vuitè (Madrid B-52) però amb l’average favorable –els cerdans han guanyat als seus enfrontaments directes amb aquests dos equips, 7 a 5, i 6 a 5, respectivament–.

La prova, que s’ha jugat a Jaca, ha reunit al bo i millor del curling estatal i la delegació cerdana torna aquesta tarda amb la satisfacció d’haver mantingut la categoria i d’haver fet els deures. El president del Curling Puigcerdà Pànxing, Carles de Moxó, ha manifestat que el resultat final ha estat el que s’esperava inicialment i que l’equip que ha competit a terres aragoneses és una “formació jove que té molt futur per endavant i que estem segurs que aconseguiran resultats importants per al nostre club”.

L’entitat de la Cerdanya ha estat competint en el Campionat d’Espanya amb un equip molt jove, de jugadors formats al club i que tenen ja, però, molta experiència en la competició local i internacional: Xavier Campos, Marc Morralla, Aleix Raubert, Joel Ruíz i Oriol Gastó. Aquests jugadors representen la nova generació del curling cerdà.

En el campionat anterior, el del 2019, el Curling Puigcerdà Pànxing  va tenir els play-offs pel títol a tocar i va quedar en una destacada cinquena plaça. L’any abans, el 2018, l’equip va haver de lluitar de valent, fins a la darrera jornada, per evitar el descens; va quedar vuitè. Aquest 2020, el club de la Cerdanya ha quedat sisè.

Els equips que han competit a la prova estatal han estat Txurri-Berri Cafés Aitona, Val d’Aran, Sporting l’Olla, Hielo Pisuerga García, SVC Iparpolo Masculino, Barcelona, Madrid B-52, Hielo Pisuerga Galdeano, Harrikada Oreka IT i el Puigcerdà Pànxing. El Txuri-Berri Cafés Aitona, que defensava el títol obtingut l’any 2019, ha repetit campionat aquest 2020. L’Sporting l’Olla ha quedat segon.

You are currently viewing EL PUIGCERDÀ PÀNXING TANCA EL CAMPIONAT D’ESPANYA AMB UNA MERITÒRIA SISENA PLAÇA